top of page

Omdat je als zelfstandig ondernemer simpelweg niet overal goed in kan zijn. De meest ondernemers zijn goed geschoold op hun vakgebied. Maar ze missen financiële kennis en inzicht in hun bedrijf.

 

In de praktijk komt het maar al te vaak voor dat eens per jaar de cijfers worden besproken met de accountant. Vaak word deze uitleg niet begrepen of gaat de ondernemer de volgende dag weer verder met de dagelijkse gang van zaken zonder dat hij zich écht bewust is van de financiële status van zijn of haar bedrijf.

 

FinanSIEN pakt dit anders aan. Minimaal eens per kwartaal worden de cijfers besproken en op een ‘Jip-en-Janneke’ manier uitgelegd. Net zo lang tot u het begrijpt. Als de bewustwording van de cijfers is doorgedrongen kunnen we gezamenlijk verder met de beleidsvorming van uw bedrijf. Zo maken we de financiële vertaalslag van dit beleid. Kortom: U gaat sturen op cijfers!

 

FinanSIEN beschikt over jarenlange ervaring en heeft zich gespecialiseerd in financieel beleid en organisatie. FinanSIEN ziet gedegen kennis van cijfers en het sturen hierop ook als dé basis van iedere succesvolle onderneming. Zorg dat de financiën op orde zijn, stuur op cijfers!

 

Dit komt uw onderneming en uzelf ten goede!

Waarom?
bottom of page